De ce să colaborezi cu noi?

  Suntem o echipă tânără și dinamică care punem în centrul activității noastre CREATIVITATEA și PROFESIONALISMUL. Comunicăm în mod direct cu clienții noștri și ne dorim să punem în practică ideile acestora, pentru ca în final, să reușim să oferim un produs care să îi satisfacă dorințele și nevoile, încadrandu-ne în bugetul acestora. Colaborăm cu cei mai buni furnizori de pe piață și ne actualizăm mereu portofoliul pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea de a alege dintr-o gamă variata de finisaje, mobilier, decorațiuni. Portofoliul și proiectele anterioare ne recomandă, iar mai jos avem o selecție de vizualizari 3D și amenajări.

1. Executăm proiecte la cheie

Viziunea noastră este una foarte clară: aceea de a oferi cea mai bună experiență vizuală posibilă pentru clienții noștri. Echipa noastră se va ocupa de toate lucrările necesare pentru a finaliza proiectul în bugetul și termenul stabilit. Avem un portofoliu bogat de furnizori, astfel ne vom asigura ca le putem oferi clienților cele mai avantajoase oferte de pe piață. Coordonăm și supraveghem implementarea proiectului pentru a ne asigura că fiecare detaliu este executat așa cum a fost planificat.

2. Punem accent pe comunicarea cu clienții

Prețuim foarte mult relația cu clienții deoarece viitoarea amenajare reprezintă locul în care aceștia vor locui sau își vor desfășura activitatea, astfel ne asigurăm că spațiul este în ton cu dorințele, nevoile și viziunea acestora. Mediul înconjurător poate influența comportamentul și starea oamenilor. Ne dorim ca spațiile pe care le creăm să fie o sursă de inspirație pentru clienții noștri, un loc în care aceștia să se simtă în siguranță, oferindu-le bunăstare și confort.

3. Management eficient al bugetului

Înțelegem cât de important este bugetul pentru clientul nostru. Obiectivul nostru este să creăm un proiect eficient din punct de vedere a costurilor, dar și sa optimizăm cât se poate de mult bugetul pentru a livra un produs care să îi satisfacă dorințele și nevoile beneficiarului. Avem o colaborare foarte bună cu furnizorii noștri, astfel putem să vă oferim cele mai bune soluții de pe piață, la prețuri foarte avantajoase.

4. Finalizăm proiectele în timp util

Știm că cea mai importantă resursă a clienților noștri este timpul. Facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ne asigura că proiectul este livrat la timp.