Ce presupune colaborarea cu noi?

In spatele fiecarui proiect se afla o idee unica, un concept dedicat. In spatele fiecarei idei se afla o echipa condusa de arhitecti profesionisti care aduc inovatie in fiecare proiect. Acesta este conceptul biroului nostru de proiectare și design interior. Credem cu tarie in frumusetea meseriei noastre si ca munca noastra ne reprezinta. Fiecare dintre proiectele noastre este o poveste frumoasa de care suntem mandri. Valorile noastre sunt definite de respectul fata de client, munca si nu in ultimul rand fata de noi prin respectarea promisiunilor facute. Suntem norocosi ca rezultatul muncii noastre ramane in timp, ceea ce ne obliga sa tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare proiect in parte. Ne concentram intreaga atentie asupra sigurantei constructiei si pe gasirea celei mai bune conformari structurale cu scopul de a reduce pe cat posibil investitia initiala. Lucram eficient si bine in conditii de stres. Incercam sa ducem la bun sfarsit fiecare din colaborarile in care ne angajam. Rezultatul final este principalul obiectiv in activitatea noastra.

Etapele prezentate mai jos se incadreaza intr-o schema standard de colaborare, prin care ne dorim sa explicam cat mai clar complexitatea si derularea acestui serviciu.

  • Discutia initiala cu beneficiarul

Se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea.

  • Deplasarea la spatiul beneficiarului:

Se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat. Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului, a caracteristicilor acestuia, pentru o mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor.

  • Releveu 

Măsurarea exactă, tridimensională a spațiului ce urmează a fi amenajat și redesenarea lui în format electronic. O echipă de specialiști va lua măsurătorile necesare și va fotografia spațiul. Releveul stă la baza proiectului de design și garantează exactitatea calculelor de finisaje, mobilier, etc. evitându-se astfel erori ce pot apărea în implementarea proiectului.

  • Discutia cu clientul

Pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatiului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stilul de viata, obiceiuri, preferinte, necesitati. Este etapa in care se identifica clar stilul de decorare, solutiile de amenajare, gama de produse, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale etc.

  • Prezentari 3D fotorealiste/randări

Acesta estepasul prin care modelăm încăperile, mobilierul, etc. și realizăm imagini 3D reprezentative, așa numitele randări. Acestea vor ilustra designul propus: finisaje, compoziția cromatică, obiectele de mobilier, decorațiuni, etc. Cu ajutorul randărilor, beneficiarul va putea vizualiza imaginea finală a amenajării, încă dinainte de a începe șantierul.

  • Proiectare de arhitectură și detalii de execuție

Reprezintă planșe A4 sau A3 cu planuri, elevații și detalii necesare execuției (planuri de instalații electrice, instalații sanitare, alte detalii specifice), adunate în dosarul care va fi dat muncitorilor pe șantier, pentru a înțelege lucrările ce urmează a fi făcute.

Text Box: Randare 3D Baie
  • Asistență în achiziționare

Pe perioada implementării proiectului, deși de cele mai multe ori lista de cumpărături este suficientă, la cerere, beneficiarii sunt însoțiți la achiziționarea obiectelor și materialelor și vor fi consiliați în ceea ce privește calitatea produselor, paleta cromatică și de materiale, alternative de produse, etc.

  • Consultanță

Deoarece este firesc să apară diverse întrebări și nelămuriri, pe toată perioada implementării proiectului, beneficiarii apelează la arhitect pentru a se consulta în fel de fel de situații și a lua cele mai bune decizii.

Ne implicam total inca din fazele incipiente ale proiectului. Dorinta noastra este de-a obtine satisfactia muncii prin indeplinirea doleantelor clientului/beneficiarului. Proiectele in care ne implicam, sunt analizate temeinic prin prisma tuturor aspectelor, fie ele directe sau conexe activitatii de proiectare. Nu in ultimul rand consideram ca factorul “timp”, din relatia beneficiar -proiectant si eficienta folosirii acestuia, este unul ce nu trebuie deloc neglijat. Clientul este incurajat sa-si aduca aportul in fiecare din fazele de proiectare, deciziile majore fiind luate de comun acord. Dimensiunile, formele si complexitatea proiectelor noastre variaza de la proiect la proiect. Utilizam ultimele programe de calcul structural si de desenare 3D, astfel timpul alocat proiectelor sau modificarilor care apar inevitabil pe parcursul proiectarii este sesizabil imbunatatit.

Pentru noi viitorul este deschis: proiectăm concepte de locuinţe, de viaţă şi de confort în centrul cărora este clientul şi familia lui. Pentru noi este o provocare şi un obiectiv autodepăşirea şi creşterea continuă a nivelului standardelor de confort şi de calitate. De asemenea, mereu vom fi atenţi la livrarea unui raport calitate/preţ cât mai bun pentru clientul nostru. Preţuim transparenţa, seriozitatea şi mobilitatea în afaceri, fiind gata oricând să ascultăm şi să dăm curs celor mai exigente dorinţe ale clienţilor noştri.