Casele noastre post-pandemie

Viața este plină de surprize, însă nu toate vor fi plăcute astfel că trebuie să fim pregătiţi pentu orice ne va aduce. Niciodată nu putem știi când orele petrecute la birou, în oras, în vacanțe cu prietenii sau familia o să dispară. Eram cu toții atât de prinși în maratonul vieții încât ne-a venit atât de greu să punem stop. Pentru câteva luni, căminul nostru a devenit singura realitate pe care o cunoșteam. Aceleași camere, aceeași pereți, aceleași obiecte, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Sună bine? Sună rău? Depinde de cum ne-am construit căminul.

Situația actuală doar ne-a reamintit un lucru pe care trebuia să îl știm deja. Locuința noastră este sanctuarul nostru. În acest nou context, am ajuns să ne petrecem un timp semnificativ din viață în casele noastre. Acasă trebuie să fie un loc unde poți să simți, visezi și să trăiești. Un loc în care ești in siguranță, atât fizic cât și psihic, departe și protejat de tot haosul lumii exterioare. Locuința ta este templul nostru, așa că hai s-o tratăm ca atare. 

Această pauză pusă asupra vieții noastre ne-a scos din cursă pentru un timp. Însă ne-a dăruit oportunitatea de a realiza câte putem experimenta și trăi în propriile noastre case. 

Același cămin poate să fie perceput ca o cușcă sau o colivie, unde e diferența? Cei își construiesc căminul ca pe un sanctuar în loc de a construi doar un loc de pus capul noaptea sunt cei mai câștigați în această ecuație. Foarte ciudat că ne petrecem atât de mult timp în casă, dar totuși atât de puțin în a o îmbunătăți. Ne cumpărăm haine scumpe pe care le purtăm de câteva ori, dar uităm să ne perfecționăm locul unde ne petrecem aproape fiecare zi. ”Acasă” trebuie să însemne siguranță și intimitate, trebuie să fie piatra de temelie a existenței noastre. Este locul pe care-l părăsim dimineața, dar la care ne întoarcem în fiecare seară.

Căminul tău trebuie să fie parte din tine. Să ne reflecte interiorul, pasiunile și tot ceea ce iubim. Locuința ta este o extensie a identității și personalității tale. Asta îți oferă responsabilitatea de a face cea mai bună variantă a ei. Noi, echipa WHM Design, înțelegem importanța lăcașului tău personal. Pentru noi, casa sau apartamentul este mai mult decat o mulțime de cărămizi și beton. Locuința este parte din tine, vrem să te ajutăm să o aduci la suprafață.